MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ OCUTEARS?2018-08-15T07:37:57+00:00

Az Ocutears® csak természetes összetevőket tartalmaz.

Az Ocutears® hatóanyaga az emberi szemben természetesen is megtalálható hialuronsav. Nagyfokú hatékonyságát a természetes könnyhöz nagymértékben hasonló tulajdonságainak köszönheti. Az Ocutears® a szemfelszín nedvesítése és síkosítása mellett elősegíti a károsodott szemfelszín természetes regenerációját is. Nagy előnye, hogy egyáltalán nem tartalmaz tartósítószert, és kontaktlencsével együtt is alkalmazható. Felbontás után 6 hónapig eltartható.

Miért fontos a tartósítószer-mentesség?

A szemszárazság kezelésének célja az elvékonyodott, instabil vagy hiányzó könnyfilm helyreállítása és megfelelő ideig való fenntartása. Ez leginkább műkönny rendszeres alkalmazásával lehetséges. Fontos tudni, hogy a műkönnyekben gyakran található tartósítószer, ami hosszú távon károsíthatja a szemfelszínt, illetve a könnyfilm lipidrétegét károsítva fokozhatja a könnyfilm elpárolgását.

Az Ocutears® nem tartalmaz tartósítószert

cationorm-abraAz Ocutears® műkönny speciális palackja egyedi záró mechanizmusának köszönhetően megakadályozza a tartalom befertőződését, így nem igényel tartósítószert. Az egyedi palack miatt cseppentéskor a megszokottnál erősebben és hosszabb ideig kell nyomni a palack középső részét, fokozatosan növelve a nyomást.

  • Fogja a tartályt a hüvelykujja és a mutatóujja/középső ujja közé.
  • Fejét hátrahajtva óvatosan húzza lefelé az alsó szemhéját.
  • Kézfejét a homlokán megtámasztva a palack középső részét nyomva fokozatosan növelje a nyomást, amíg megjelenik a csepp.

Az Ocutears® műkönny szemcsepp vény nélkül kapható a gyógyszertárakban.

Az Ocutears® műkönny szemcsepp kapható a gyógyszertárakban.
Referencia: Aktuelle Kontaktologie 24, 04/2015.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Részletek Ok